Vragen? - verkoop@4office.nl - tel: +32 (0)55 427 140 - fax: +32 (0)92 70 15 36 © 4office
url
Verder winkelen

'4office.be' is uw groothandel in kantoorartikelen.

U kunt alle artikelen uit de catalogus traditioneel bestellen, maar 4office is in het leven geroepen om de artikelen aan  een betere prijs te kunnen aanbieden.

Dit is het enige verschil.

U ontvangt uw bestelde goederen alsof ze traditioneel besteld zijn, tezamen met uw factuur. Voor nieuwe klanten, lees onze verkoopsvoorwaarden .

De bestelde goederen worden normaal per koerier verstuurd.

Het internet is voor iedereen toegankelijk.

Ook particulieren kunnen dus via deze weg bestellingen plaatsen. Daarom wordt nog vooraf de vraag gesteld vóór het bladeren in de catalogus of je particulier of bedrijf bent.

Particulieren hebben toegang tot de catalogus, en zien prijzen inclusief BTW. In dit geval wordt de bestelling verstuurd na ontvangst van de betaling. Voor meer details lees de verkoopsvoorwaarden.

logo be commerce

BeCommerce

BeCommerce verenigt bedrijven die in België producten of diensten aan consumenten verkopen via internet, catalogus, post, etc. 4Office.be houdt zich aan de striktste regels die heel gericht zijn op het kopen op afstand via internet en catalogus. 4office.be wilt ook dit logo dragen, maar heeft nog geen omzet van meer dan 25.000.000 euro. Deze organisatie vraagt aan de kleine webwinkels 500x meer bijdrage dan aan de grote gevestigde organisaties (La Redoute, 3Suisses,...). Zonder deze bijdrage houden we onze prijzen lager.


Voor relatiegeschenken, bezoek onze site www.4home.be

dit is niet 4Office
ps. Dit is niet 4office.

(Some icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY)
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie